Chuť produktov Podtatranskej hydiny sa zrodila pod skalami Vysokých Tatier v Kežmarku už v roku 1992.

Spoločnosť Podtatranská hydina začala svoju históriu už pred takmer 40 rokmi, čo sa odzrkadľuje aj na kvalite a chuti našich produktov. Prevádzka v Kežmarku bola spustená v roku 1978, odkedy pôsobila ako štátny podnik. V roku 1992 vznikla transformáciou štátneho podniku súčasná akciová spoločnosť Podtatranská hydina. Už od samého začiatku sme mali jediný cieľ, a to poskytovať našim zákazníkom kvalitné a čerstvé produkty, na ktoré sme u nás pod Tatrami zvyknutí. Postupná inovácia technológií podľa požiadaviek trhu nám umožnila poskytovať kvalitné produkty počas celej doby pôsobenia spoločnosti na slovenskom trhu. Tieto dlhoročné kroky nám zaručili pozíciu, ktorú máme dnes. Aj z tohto dôvod sme dokázali za posledné 3 roky navýšiť kapacity až o 7 800 000 kurčiat, čo žiaden iný slovenský spracovateľ nemôže deklarovať.